Afsenderidentifikation:

Denne side administreres og ejes af:

SC Administration I/S
Postboks 1662
9100 Aalborg
CVR 27157513
Telefon 70 20 08 79

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne webside eller dit engagement med denne webside kan du kontakte os via telefon, postadresse eller mailadressen kontakt@sc-administration.dk

Denne webside er produceret for Danmark og det danske marked.

Copyright

Ingen dele af denne webside må kopieres, distribueres, ændres, videresendes eller på anden vis anvendes i offentligt eller kommercielt øjemed uden forudgående skriftlig tilladelse fra SC Administration I/S, hvad enten der er tale om tekst, lyd, billeder eller andet. Enhver anvendelse i strid hermed vil øjeblikkeligt blive retsforfulgt i henhold til den på ethvert tidspunkt og på ethvert sted gældende lovgivning.

Personbeskyttelse

Når du anmoder om en service på denne hjemmeside, f.eks. at få tilsendt oplysninger om produkter eller mødeinvitation, bliver du bedt om at afgive en række personlige og brugerrelaterede oplysninger som f.eks. navn, tlf.nr., adresse og e-mail-adresse. Adgangen til disse oplysninger er begrænset til personer som er tilknyttet SC Administration I/S. Din personlige information vil ikke blive givet, solgt eller gjort tilgængelig for en tredje part, undtaget den person som vil kontakte dig, som vi også kræver den samme beskyttelse af dine data fra.

Vi respekterer dit privatliv og behandler dine data med diskretion. Hvis du ønsker at blive slettet fra vores database på noget tidspunkt, så kan du sende en mail til data@sc-administration.dk.

SC Administration I/S prioriterer sikkerhed og fortrolighed i forbindelse med registreringen af dine personlige oplysninger højt.